Fönsterputs Kävlinge - Skinande rena fönster

Välkommen att boka fönsterputs i Kävlinge till bostad, hyresfastighet, BRF eller företag. Vi putsar fönster i alla typer av byggnader och håller mycket konkurrenskraftiga priser samtidigt som du får fönstren rengjorda av proffs med lång erfarenhet.

Att putsa fönstren i en normalstor villa tar bara ett par timmar, vilket gör fönsterputsning till en mycket prisvärd tjänst – särskilt om du utnyttjar statens RUT-avdrag. Bli en av våra nöjda kunder du också och få mer tid över till annat!

Puts på hög höjd med specialverktyg

Har du fönster som sitter på en högre våning som behöver putsas så löser vi det smidigt med våra specialverktyg som sitter monterade på extra långa skaft. De möjliggör att vi kan putsa både fönster och rengöra solpaneler på upp till 20 meters höjd utan att behöva använda stege. Det innebär en säkrare arbetsmiljö och att vi inte behöver stänga av gångbanor för att komma åt med skylift eller liknande.

Även större glaspartier på företagsfastigheter och höga skyltfönster putsas effektivt med hjälp av detta verktyg och många villaägare beställer putsning av sina uterum där denna metod är mycket smidig och gör att jobbet går snabbt.

Miljövänlig fönsterputs i Kävlinge

Vi arbetar med miljövänliga metoder både för vår omvärlds skull och för att det ger bäst resultat. Man behöver inte använda sig av starka kemikalier för att få fönstren rena. Tvärtom så räcker renat vatten till i de allra flesta fall. Måste vi använda någon form av medel för att få bort kraftiga fläckar så är de alltid miljömärkta. Bättre för både dig och miljön.

Boka fönsterputs idag

Företagare eller privatperson – vi ser till att du får riktigt snyggt putsade fönster utan ränder eller fläckar. Boka idag med hjälp av knappen nedan. Som privatperson kan du självklart utnyttja statens RUT-avdrag för ett extra förmånligt pris.