Fönsterputs Landskrona för kvalitetsmedvetna

Ta hjälp med fönsterputsningen av din bostad eller dina företagslokaler i Landskrona och få mer tid över till annat. Du kommer dessutom att få ett bättre resultat än om du putsar fönstren själv och fönsterputsningen utförs med miljövänliga metoder. Ofta räcker det med riktigt bra redskap och renat vatten för att få ett perfekt resultat.

Anlita oss som fönsterputsare i Landskrona

Fönsterputs kräver gott handlag och erfarenhet för att det ska bli riktigt bra. Vi har arbetat som fönsterputsare i många år med detta och har stor yrkesstolthet. Vi vill att du ska bli en återkommande kund som tar hjälp med fönsterputsningen både vår och höst.

Genom att vi arbetar lokalt i Landskrona och på andra närliggande orter i Skåne så kan vi hålla riktigt bra priser och minska på resorna. Även det är förstås bra för miljön.

Ta gärna en titt på våra fina betyg på Reco här på sidan så kan du se ärliga utvärderingar från våra nöjda kunder.

Fönsterputs för ett rent och fräscht hem

Som privatperson kan du anlita oss för fönsterputs i Landskrona med RUT-avdrag. Det innebär att det blir en mycket prisvärd tjänst som det verkligen är värt att kosta på sig några gånger per år. För några få hundralappar får du professionellt putsade fönster som ger ökad trivsel, släpper in mer ljus i bostaden och dessutom så håller sig fönstren rena längre tack vare de metoder som vi använder.

Med normalt nedsmutsade fönster tar det runt en till två timmar att putsa fönstren i en vanlig villa med standardfönster. Fönstren putsas förstås både in- och utvändigt. Vi debiterar alltid för minst en timmes arbete, även om jobbet skulle gå snabbare, men det vägs upp av att vi håller mycket rimliga priser.

Abonnera på fönsterputsning i företaget

Visst vill du visa upp ditt företag i Landskrona från sin allra bästa sida? Som företagare går det utmärkt att abonnera på regelbunden fönsterputs så att fönstren i din butik eller kontorslokal alltid är snygga, fräscha och fria från smuts och ränder. Hur ofta fönstren på ditt företag behöver putsas beror på var dina lokaler ligger och vilken typ av verksamhet som bedrivs. En kontorslokal mot en innergård brukar klara sig med fönsterputs någon gång per år medan en butik mot en trafikerad gata kan behöva få fönstren putsade oftare. Särskilt butiksägare med stora skyltfönster brukar uppskatta att ha fönsterputsning minst någon gång per månad, ibland oftare. Välkommen att höra av dig så tar vi fram en passande plan för fönsterputs till ditt företag i Landskrona.

Boka fönsterputs i Landskrona idag! Gå till vår bokningssida med hjälp av knappen nedan och fyll i formuläret så återkommer vi snarast med en bokningsbekräftelse.