Effektiv fönsterputs i Lomma

Boka effektiv och prisvärd fönsterputs i Lomma hos oss på Fönsterputs by Holmfred. Vi ser till att du får perfekt putsade fönster till din bostad, ditt fritidshus eller ditt företag i Lomma. Våra duktiga fönsterputsare har många års erfarenhet vilket betyder att vi gör jobbet snabbt utan att tumma på kvaliteten.

Regelbunden fönsterputs ger bäst resultat

Att putsa fönstren vår och höst brukar vi rekommendera som grund till våra privatkunder, men beroende på var fastigheten ligger så kan man behöva putsa oftare för att fönstren alltid ska vara rena. Genom att man håller fönstren fria från smuts, avlagringar och fläckar så blir det också enklare att putsa varje gång, vilket i längden hjälper till att hålla nere kostnaden och fönstren kommer också att hålla längre om man slipper slita på ytan för att få bort smutsen.

Företag och bostäder som ligger vid hårt trafikerade vägar eller andra smutskällor kan behöva putsa fönstren oftare än så. Ett passande intervall för dig kan vi upplysa om vid första tillfället eller om vi ser efter en period att behovet är större. Med vår långa erfarenhet vet vi vilket behov som brukar finnas i olika verksamheter, till exempel om du har en affärsfastighet med stora skyltfönster.

Rätt pris med RUT-avdrag

Att få sina fönster i bostaden putsade ska inte kännas dyrt eller som en onödig lyx. Vår målsättning är att det ska vara en vardagstjänst som alla som behöver kan använda sig av. Därför håller vi förmånliga priser och jobbar effektivt. I normalfallet tar det runt ett par timmar att putsa fönstren i en villa eller ett radhus. En lägenhet kan hinnas med på ännu kortare tid, men vi debiterar alltid för minst en timmes arbete. Med statens RUT-avdrag för privatpersoner blir det hur som helst en kostnad som de flesta har råd med, både till bostaden och ett eventuellt fritidshus.

Boka fönsterputs i Lomma idag och få tillgång till våra utmärkta tjänster. Vi tipsar redan nu om att det går att prenumerera på fönsterputs – en smidig lösning för att alltid ha skinande rena fönster.