Miljövänlig fönsterputs Lund

Välkommen till en fönsterputsare i Lund som erbjuder proffsiga tjänster till både företag och privatpersoner. Hos oss får du högsta kvalitet, effektivitet och ett riktigt bra pris på tjänsterna. Privatkunder kan självklart använda sig av RUT-avdrag och vi erbjuder abonnemang på fönsterputs för att ständigt ha rena och snygga fönster som visar din bostad eller företagslokal från sin bästa sida.

Miljön i första rummet

Vi putsar dina fönster och tänker samtidigt på miljön. Fönsterputs kräver inga starka kemikalier för att bli bra. Vi arbetar istället med en lösning där vi använder oss av ljummet avjoniserat, ultrarent vatten som tillsammans med mjuka borstar ger en effektiv rengöring. Det är mycket sällan som vi behöver lägga till någon form av rengöringsmedel och skulle så vara fallet så är det alltid miljömärkt.

Vår rengöringsmetod hjälper också till att skydda fönstren mot återsmutsning, vilket gör att det går längre tid mellan varje putsning. Vi har även ett smart verktyg som hjälper oss att putsa fönster på hög höjd nere på gatan istället för att behöva använda stege eller skylift upp till 20 meter. Det gör att vi kan göra jobbet snabbt och enkelt utan större förberedelser.

Rent och snygg på både fönster och fasad

Utöver att vi erbjuder fönsterputs för både företagare och privatpersoner i Lund så kan du även anlita oss för fasadtvätt och rengöring av solpaneler. Detta har blivit ett uppskattat komplement hos många av våra kunder som värdesätter att hela byggnaden hålls ren och snygg. Solpaneler bibehåller även en bättre verkningsgrad om de rengörs med jämna mellanrum. Välkommen att kontakta oss för att få mer information. Vi föreslår att man prenumererar på dessa tjänster för att vara säker på att alltid ha en ren, fräsch och prydlig fastighet utan fläckar och missfärgningar.

Boka fönsterputs i Lund idag

Välkommen att boka fönsterputs i Lund redan idag. Vi är flexibla och utför jobbet när det passar dig och arbetar alltid effektivt så att du får en bra tjänst till ett lika bra pris. Bli ännu en av våra nöjda kunder i Lund du också!