Rent & fräscht med fönsterputs i Staffanstorp

Ge dina fönster ett lyft med riktigt proffsig fönsterputsning. Vi putsar fönster åt både företagare och privatpersoner i Staffanstorp som värdesätter hög kvalitet och ett bra pris. Spar tid och få riktigt rena fönster med våra tjänster inom fönsterputs.

Vi jobbar säkert med fönsterputs i Staffanstorp

Att arbeta med fönsterputsning kräver säkerhetstänk. Det är en sak att putsa fönster i marknivå, men så snart man kommer upp på högre våningsplan och måste använda stege så är det otroligt viktigt att man använder sig av rätt säkerhetsåtgärder. Vi arbetar alltid med rätt hjälpmedel och har givetvis en gällande ansvarsförsäkring om olyckan ändå skulle vara framme.

Hur lång tid tar det att putsa fönster?

Den som har försökt putsa fönster på egen hand vet att det kan ta mycket tid i anspråk. Har man inte vanan inne och inte heller bra redskap så kan det ta timmar och ändå så är man inte helt nöjd i slutändan.

Det slipper du om du anlitar oss för att putsa dina fönster. Genom att vi arbetar dagligen med detta så har vi gott handlag och vana som har gjort att vi kan arbeta både snabbt och effektivt. Dessutom med perfekt resultat varje gång.

Normalt sett tar det under ett par timmar att putsa fönstren både invändigt och utvändigt i ett normalstort hem. Med RUT-avdrag betyder det alltså att vi putsar fönstren i din bostad eller ditt fritidshus i Staffanstorp för under tusenlappen. Men det förutsätter förstås att fönstren är normalt smutsade och att allt går lätt att öppna.

Upptäck skillnaden redan idag

Vill du också prova på hur det känns att få skinande rena fönster till ett bra pris? Välkommen att boka fönsterputs i Staffanstorp redan idag. Fyll i vårt formulär så återkommer vi snarast med en bokningsbekräftelse för den dag och tid som du önskar.