Din leverantör av fönsterputs i Löddeköpinge

Önskar du hjälp med fönsterputsning i din fastighet i Löddeköpinge? Välkommen att att anlita oss så får du fönsterputs med riktigt hög kvalitet till ett bra pris. Vi arbetar effektivt, är flexibla så att tiderna passar dig och ser till att du får skinande rena fönster som håller sig smutsfria under lång tid framöver. Kontakta oss redan idag för att boka!

Vi putsar fönster i Löddeköpinge

En stor fördel med att välja oss för fönsterputs i Löddeköpinge är att vi finns i din närhet. Genom att vi arbetar på din ort och närliggande områden så kan vi hålla låga priser då vi spar på resorna. Det är förstås också bättre för miljön, vilket är väldigt viktigt för oss.

Detta märks inte minst på att vi arbetar med miljövänliga metoder när vi putsar fönster. I regel får man ett utmärkt resultat enbart med riktigt bra redskap och renat vatten som förhindrar att fönstren får kalkfläckar när de torkar. Vid de tillfällen då vi ändå måste använda någon form av putsmedel så är de alltid miljömärkta.

Vi vänder oss till både företag & privatpersoner

Till oss är både företag och privatpersoner välkomna att beställa fönsterputs. Vi putsar fönstren åt ett stort antal fastighetsägare och företagare i Löddeköpinge och på andra orter i närheten. Du kan gärna läsa mer om vad våra kunder tycker genom att titta på våra recensioner på Reco som du hittar här på sidan.

Som privatperson kan du självklart utnyttja RUT-avdrag för fönsterputsning, vilket ger ett ännu förmånligare pris. Både företagare och privata kunder kan beställa ett abonnemang på fönsterputs så ser vi till att fönstren putsas med jämna mellanrum utifrån vad vi har kommit överens om. Enkelt, smidigt och prisvärt. Välkommen att boka fönsterputs i Löddeköpinge idag!