Boka fönsterputs Malmö

Behöver du putsa fönstren i din bostad eller företagslokal i Malmö? Välkommen att anlita oss för effektiv, prisvärd och proffsig fönsterputsning. Vi har lång erfarenhet, jobbar med miljövänliga metoder och har ett stort antal nöjda kunder i Malmö som referens. Upplev skillnaden med riktigt bra fönsterputs du också!

Fönsterputs företag Malmö

Som företagare är det viktigt att alltid visa upp sina lokaler från deras bästa sida, och det gäller oavsett om du driver en butik, ett industriföretag eller har kontor. Rena fönster ger ett välvårdat intryck som ger rätt intryck på kunder, samarbetspartners och andra besökare.

Fönsterputsning är en prisvärd tjänst som lönar sig eftersom vi gör jobbet på mycket kortare tid än om du skulle låta någon av dina anställda försöka putsa fönstren. Tack vare vår erfarenhet och effektiva verktyg blir det alltså billigare att anlita oss och vi tror också att resultatet kommer att bli bättre. Dessutom putsar vi fönster i alla typer av byggnader, även där fönstren sitter väldigt högt upp.

Du väljer själv om du vill boka enstaka tillfällen eller om du har behov av att prenumerera på fönsterputs i Malmö. För butiker, restauranger och hotell med skyltfönster rekommenderar vi definitivt ett abonnemang så att fönstren alltid är rena och fläckfria. Vi kan även putsa skyltar och glaskomplex, vilket brukar vara ett uppskattat komplement.

Prisvärd fönsterputs med RUT-avdrag

Vi tycker att alla ska ha råd med fönsterputsning. Därför håller vi riktigt bra priser och arbetar effektivt. I normalfallet tar det inte mer än ett par timmar att putsa fönstren i en bostad. I lägenheter går det ofta ännu snabbare, men vi debiterar alltid för minst en timmes arbete. Du får alltid tydlig information om hur mycket jobbet kommer att kosta i förväg utifrån det som du har angivit gällande antal fönster och var fastigheten är belägen.

Priset du får är alltid med RUT-avdrag och vi sköter självklart rapporteringen till Skatteverket så att du enkelt betalar det rabatterade priset direkt på fakturan.

Många äldre väljer gärna till fönsterputs som ett komplement till hemtjänst, städning och liknande hushållsnära tjänster. Att stå på en stege för att putsa fönstren kan vara riskabelt. Överlåt det jobbet till oss istället så får du ett perfekt resultat och kan lägga din tid och energi på att umgås med nära och kära istället.

Välkommen att boka fönsterputs i Malmö redan idag!