Proffs på fönsterputs Vellinge

Välkommen att anlita oss för fönsterputs i Vellinge. Vi har lång erfarenhet av yrket, arbetar med miljövänliga metoder och ser till att du får perfekt putsade fönster, oavsett om det gäller en bostad, ett fritidshus eller en företagslokal.

Vår kunniga personal putsar alla typer av fönster effektivt, skonsamt och med perfekt resultat varje gång. Välkommen att boka fönsterputs i Vellinge redan idag!

Vi putsar fönster i både bostäder & fritidshus i Vellinge

Du vet väl om att du som privatperson kan använda dig av RUT-avdrag för fönsterputs både i din privata bostad och i fritidshus som du äger? RUT-avdraget innebär att du bara betalar hälften av arbetskostnaden, vilket gör att du får en mycket förmånlig tjänst. Att putsa fönstren i din villa, ditt radhus, lägenhet eller fritidshus kommer med all sannolikhet att bara kosta dig några hundralappar per gång då vi arbetar mycket effektivt, samtidigt som vi givetvis är noga och måna om ett utmärkt resultat helt utan fläckar och ränder.

I Vellinge finns en del hus med havsnära läge. Här kan det vara värt att kosta på sig fönsterputs någon extra gång per år för att fönstren alltid ska vara skinande rena.

Regelbunden fönsterputs med abonnemang

Både privatpersoner och företag i Vellinge kan abonnera på fönsterputs. Då bokar vi in putsning av fönstren vid fasta tider varje år så att det inte glöms bort i den övriga vardagsstressen. En enkel och prisvärd lösning som många av våra kunder uppskattar.

Så putsar vi fönster

När vi putsar fönster så jobbar vi så långt det är möjligt helt utan rengöringsmedel. Det är faktiskt så att man kan få ett perfekt resultat bara med hjälp av filtrerat vatten och riktigt bra redskap. Det är endast om något fönster är hårt smutsat med fettfläckar eller annat som man kan behöva lösa upp detta. Om så är fallet använder vi givetvis skonsamma och miljömärkta produkter. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Upplev skillnaden med riktigt bra fönsterputs i Vellinge du också!